top of page

CN, 29 thg 1

|

Quận 2

SINGING BOWL MEDITATION AND HEALING THIỀN CHỮA LÀNH VỚI CHUÔNG XOAY

Registration is closed
See other events
SINGING BOWL MEDITATION AND HEALING THIỀN CHỮA LÀNH VỚI CHUÔNG XOAY
SINGING BOWL MEDITATION AND HEALING THIỀN CHỮA LÀNH VỚI CHUÔNG XOAY

Time & Location

13:30 29 thg 1, 2023 – 14:30

Quận 2, 8c Đường số 12, Thảo Điền, Quận 2, Thành phố Hồ Chí Minh, Vietnam

Guests

About the event

This event happens every 2nd Sunday

***Sound Healing is a form of healing in which the person participates in a passive manner. As you calm your inner self with the help of the sound, you tend to increase the sense of calmness in you and generate a sense of awareness. Sound vibrations from the Tibetan bowls induce deep meditative and peaceful states.

***Âm thanh dịu nhẹ và sự rung động của chuông xoay Tây Tạng giúp tâm trí và cơ thể hoàn toàn được thư giãn, điều hòa, hoặc có thể những trải nghiệm thú vị khác trong tâm trí xảy ra, một phần giúp chữa lành.

***What to expect: Lie down on your mat with eyes closed, let the body and mind relax totally in Savasana, and just let it be. Let the beautiful sound of the singing bowls take you deep into your mind. Let the vibrations of the singing bowls help you feel the inner cells, and your inner body. Each person will experience it in different ways. Though as someone once said, "It's a reset for your mind." Please come with open heart and mind, and just let it be.

***Bạn sẽ nằm thư giãn Savasana trên thảm, thả lỏng hoàn toàn cơ thể và tâm trí, rồi buông thư theo âm thanh trong trẻo. Hãy để âm thanh của chuông xoay đưa bạn đi sâu vào tâm trí của mình. Hãy để những rung động của chuông xoay giúp bạn cảm nhận được cơ thể bên trong mình. Mỗi người sẽ có những trải nghiệm khác nhau tùy theo số lần mình đã tham gia, vào tâm trạng và cảm xúc đang diễn ra bên trong mình. Dù vậy, có người đã từng nói: “Đó là sự trở về trạng thái ban đầu của tâm trí”. Vui lòng đến với trái tim và tâm trí rộng mở, và cứ thế thư giãn và thả lỏng thôi…

***NOTE: *As you will lay down for almost an hour, please bring anything you think will need to stay still for your own comfort. Mats, bolsters provided.

***GHI CHÚ: -Bạn sẽ nằm tĩnh lặng trong gần 1 tiếng đồng hồ, vui lòng mang theo những gì cần thiết cho sự thoải mái của mình. Thảm và gối ôm yoga có sẵn.

Tickets

  • Singing bowl healing

    300.000 ₫
    Sale ended

Total

0 ₫

Share this event

bottom of page